Bliv instruktør

Der er mindst 4 rigtig gode grunde til at blive instruktør på New Danish Creatives platformen:

Del din viden og inspirér andre!
Du har sikkert flere års erfaring i at undervise og/eller bruge din ekspertviden i professionel sammenhæng. Derfor er det oplagt at gøre dét, du allerede gør – digitalt. Nu har du mulighed for at nå ud til hele Danmark – ja, hele verden. 

Øg dit brandkendskab og få en ekstra økonomisk indtægtskilde!
Corona eller ej – for de fleste vil en digital forretningplan betyde en forøgelse i indtægt og større udbredelse af det personlige brand. Alt peger i retning af, at vi gerne vil lære mere og mere online, på vores egne præmisser og i vores eget tempo. Det er altså et marked i vækst, som du træder ind på - også selvom du fx tilbyder niche-ekspertviden.

Rettigheder og økonomi
Du beholder alle rettigheder og det er billigt og nemt at være med. Du får helt gratis kurser i at bygge en digital forretning op og i at producere videokurser.

Det stærkeste kort: Vi er mange samlet samme sted!
Det bliver en yderst kraftig magnet, der trækker i alle retninger, når så mange dygtige instruktører peger pilen mod den samme platform, og sender kursister den samme vej. Det organiske potentiale er enormt, og sammen er vi stærkere.

Sådan foregår det:

1: Anmod om medlemskab i instruktør-Facebookgruppen

Du skal ikke maile. Du skal starte med at vise din interesse ved at anmode om - og blive lukket ind i vores Facebookgruppe for interesserede instruktører. Søg efter gruppen: New Danish Creatives på Facebook.

2: Detaljer om aftale

Når du er kommet ind i Facebookgruppen, kan du læse detaljer om den aktuelle aftale der indgås mellem dig som instruktør og platformen. Du finder dokumentet under menupunktet FILER i Facebookgruppen. Når du endeligt melder dig til og skal have lagt materiale op, så får du en email, hvor den endelige aftale indgås.

3: Spørgsmål

Du skal stille dine spørgsmål direkte I FACEBOOKGRUPPEN eller RINGE til Maiken Ingvordsen (mobilnummer står i dokumentet, du lige har læst på Facebook). Du skal IKKE maile eller skrive besked i Messenger. På sigt, når og såfremt projektet bliver en stor succes, vil der blive ansat en supporter, der besvarer emails.

4: Gør dig klar til platformen

Tænker du, at det er New Danish Creatives er det rette sted for dig, så skal du til at gøre dig klar. Det gør du ved at følge en tjekliste, som du får adgang til via Facebookgruppen, samt klargøre dit materiale (bl.a. præsentation af dit brand + dit kursus).

5: Hjælp og vejledning

Som medlem af Facebookgruppen får du gratis adgang til Maiken Ingvordsens online kurser i at lave digitale kurser (det er pt. under udarbejdelse, april 2020), tjekliste m.m. Og ellers kan du ringe og spørge pån 

6: Go live

Når du har afleveret materialet korrekt, bliver din profil og kursus/kurser sat op, du godkender og så er du live til at sælge kurser og kan modtage kursister. Detaljer om økonomi, udbetaling af omsætning etc. kan du alt sammen læse om i dokumentet på Facebook.